Обука на персонал

Квалитетни и обучени вработени се најсилниот ресурс на модерниот бизнис


Професионална регрутација, селекција и обука на персонал за хотели и ресторани, согласно потребите на угостителските објекти од секој вид.

Обука на вработени

Стручноста на вработените е од најголема важност кога станува збор за квалитетот на услугата.

Нашите програми овозможуваат соодветен тренинг и обука на вработените во хотелски и ресторански објекти.

Видете ги програмите

За повеќе инфо


Оставете ги Вашите податоци и ние веднаш ќе Ве контактираме за повеќе информации околу обуките.

  Вашите податоци ќе бидат искористени единствено за комуникација, согласно Условите за користење.

  • СООДВЕТНА КОМУНИКАЦИЈА СО ГОСТИ
  • ОРГАНИЗАЦИЈА ВО КУЈНА
  • ОДРЖУВАЊЕ ХОТЕЛСКИ СОБИ
  • СТРУЧНО ПОСЛУЖУВАЊЕ
  • МАРКЕТИНГ И ПРОДАЖБА
  • ТУРИСТИЧКИ ВОДИЧИ
  • УПРАВУВАЊЕ СО РИЗИЦИ
  • ОРГАНИЗАЦИЈА НА НАСТАНИ