Блог

Стручни совети, информативни содржини и новости од индустријата


Стручни консултации и поддршка во област на хотелско и ресторанско работење, организација и управување

08.12.2020 Најважен е бизнис планот

Што претставува Бизнис План? Бизнис планот претставува резиме или биографија на вашиот сегашен или угостителскиот...

Read More