Фазата на предотварање или “Pre-opening” е клучна е за секој нов хотел. Во зависност од...
Read MoreВо исполнувањето на вашата задача за водење на првокласаен ресторан, за кој нема да имате...
Read MoreДоколку имате одлично мени, новите гости сигурно нема да ве изостават, а сталните ќе станат...
Read MoreСо оглед на фактот дека највеќе угостителски објекти се во рангот на мали и средни...
Read MoreАко сте дел хотелската индустрија веќе сигурно ја знаете улогата и значењето кое го имаат Онлајн...
Read MoreЗОШТО МОЈОТ ТИМ НЕ ФУНКЦИОНИРА? Најчестите причини за напуштање на работата во рестораните се:не вклопување...
Read MoreЗа жал гостите не се секогаш среќни и задоволни. Жалбата од страна на клиентот е...
Read MoreКолку пати им објаснивте на своите соработници како треба да направат нешто? Колку пати очекувавте...
Read MoreЗа да кажете вие дека вашиот објект е успешен, потребно е 60% од гостите кои...
Read MoreУспехот во ресторанската индустрија не зависи само од добрата храна, туку и од искуството што им го...
Read More