fbpx
 • Оперативен менаџмент

  Управувањето на Вашиот хотел во сигурни раце


  Хотелскиот бизнис налага сериозен пристап кон начинот на управување, без простор за импровизација. Нашиот тим е со 15 годишно искуство во угостителската индустрија и голем број задоволни клиенти.

  ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

 • Регрутација и обука

  Квалитетни и обучени вработени се најсилниот ресурс на модерниот бизнис


  Професионална регрутација, селекција и обука на персонал за хотели и ресторани, согласно потребите на угостителските објекти од секој вид.

  ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

 • Консалтинг

  Децениско искуство во хотелско-угостителската индустрија на Ваше располагање


  Стручни консултации и поддршка во област на хотелско и ресторанско работење, организација и управување

  ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

КОНСУЛТАЦИИ

Децениско искуство во хотелско-угостителската индустрија на Ваше располагање. Стручни консултации и поддршка во област на хотелско и ресторанско работење, организација и управување.

Дознај повеќе

РЕГРУТАЦИЈА И ОБУКА

Професионална регрутација, селекција и обука на персонал за хотели и ресторани, согласно потребите на угостителските објекти од секој вид. Квалитетни и обучени вработени се најсилниот ресурс на модерниот бизнис.

Дознај повеќе

МАРКЕТИНГ

Избработка на комплтен маркетринг план кај угостителските објекти. Анализа на пазарот, брендирање, репозиционирање и подобрување на продажбата преку современи интернет маркетинг стратегии. Без провизии и туристички агенции!

Дознај повеќе

Комплетна понуда за ХоРеКа индустријата

Наша цел е да обезбедиме професионална и квалитетна поддршка, консултации и обука во областа на хотелско-угостителското работење на сите типови на угостителски објекти.

Хотели

Како најголеми и најкомплексни чинители, хотелите имаат потреба од најширок спектар на услуги. Од косултации во фазата на предотворање, преку имплементација на стандарди и процедури, маркетинг и бизнис развој до регрутација и обука на персоналот, во сите засегнати сегменти како ресторан, сместувачки капацитетити, одржување, спа и фитнес центри и др.

Ресторани

Рестораните се синоним за угостителство, секаде во светот. Имајќи ја предвид нивната важност, потребен е сериозен пристап кон квалитот на улсуга која ја нудат. Високите стандарди, соодветната понуда на храна и пијалоци како и квалитетната и брза услуга се предуслов за успешен ресторански бизнис. Ние ги оспособуваме да по понудат токму тоа.

Кафетерии

Најновите светски трендови во угостителството најчесто прво допираат преку кафетериите. Авангардниот стил, модерниот начин на работа и инвентивната понуда на пијалоци и коктели се карактеристики кои ги издвојуваат современите кафетерии ширум светот. Дали вашето кафуле ги следи најновите светски трендови?

Побарајте БЕСПЛАТНА АНАЛИЗА на Вашиот објект

  Вашите податоци ќе бидат искористени единствено за комуникација, согласно Условите за користење.
  Истите нема да бидат споделени со трети лица / компании.