fbpx

“Обучете ги вработените доволно добро за да можат да ве напуштат, а третирајте ги доволно добро за да не сакаат.”

– Ричард Брансон, Virgin Hotels

Посветени на квалитетот, 15 години


Regent Hospitality Consulting е бренд кој припаѓа на нашата матична компанија Регент Групација, која е активен учесник во угостителскиот сектор од своето формирање во 2006 година. Веќе 15 години, нашата мисија е да го подигнеме квалитетот на услугите во угостителската индустрија преку овозможување стручни консултации, едукација на вработени и управување хотелско-угостителски објекти.

Нашата експертиза се базира на искуството на нашите соработници, консултанти и тренери, кои се долги години докажани експерти во своите области во угостителскиот сектор. Нашите главни консултанти се сертифицирани од страна на швајцарската академија за хотелски менаџмент – Schweizerische Hotelfachschule Luzern (SHL), со цел на своите клиенти да им пренесеме знаење и искуство од најквалитетните едукативни програми во Европа.

Кратка референтна листа


 • Хотел Русија, Скопје
 • Хотел Централ, Виница
 • Хотел Александар Парк, Виница
 • Метропол Ресорт, Охрид
 • Хотел Изгрев, Струга
 • Буши Ресорт и Спа, Скопје
 • Хотел Континентал, Скопје
 • Хотел Викторија, Скопје
 • Хотел Парк, Охрид
 • Хотел Урбаниста, Штип
 • Хотел Глориус, Велес
 • Хотел Манастир, Берово
 • Хотел Десарет, Охрид
 • Хотел Св. Наум, Охрид
 • Бања Цар Самуил, Струмица
 • Хотел Силекс, Охрид
 • Хотел Порта, Скопје
 • Хотел Кратис, Кратово
 • Хотел Капри, Битола
 • Хотел Долче, Скопје
 • Хотел Вилиџ, Охрид
 • Хотел Астера, Скопје
 • Аурора Ресорт, Берово
 • Хотел Бриони, Штип
 • Хотел Парк, Штип
 • Хотел Градче, Кочани
 • Хотел Гарден Спа, Скопје
 • Хотел Нецко, Штип
 • Хотел Портал, Скопје
 • Хотел Шампион, Радовиш

Закажете БЕСПЛАТНА АНАЛИЗА и дознајте како можеме да Ви помогнеме да го подобрите работењето на Вашиот хотел.

Закажете средба

Оставете ги Вашите податоци и ние веднаш ќе Ве контактираме за да закажеме средба.

  Вашите податоци ќе бидат искористени единствено за комуникација, согласно Условите за користење.